Spejderaktiviteter derhjemme – mærke og udfordringer

MÆRKE: HJEMMESPEJD
Det bliver nu muligt for spejderne at tage mærke hjemmespejd under COVID-19, hvor vi ikke kan lave spejder, som vi plejer.
Der kommer nye aktiviteter til hjemmespejd hver dag. Lederne i hver enhed har udvalgt 10 aktiviteter, som er svarende til enhedens aldersgruppe. Det vil derfor på hjemmesiden for hjemmespejd være muligt at finde opgaver som er både lettere og sværere end dit barns aldersgruppe.
Lederne har slået de udvalgte aktiviteter op i enhedernes individuelle facebookgrupper. Hvis du ikke er medlem af enhedens facebookgruppe eller ikke er på facebook, kan du sende en sms til en af lederne fra gruppen.
Opgaverne skal løses inden vores fælles sommerafslutning 24. juni, som vi fortsat håber bliver aktuel. Alle opgaveløsninger skal dokumenteres med billede til en leder fra barnets enhed. Alle enheder har én leder som står for afkrydsning af aktiviteterne. Det fremgår på facebook hvilken leder, I skal skrive til.
Mærkerne er stadig ved at blive produceret, men de bestilles, når vi ved, hvor mange der deltager, og så uddeles de ved vores opstart i august.

I kan læse opgaverne beskrivelserne og finde hjælp her:
hjemmespejd.dk/

TA’ UDFORDRINGEN:

Hvor højt kan du klatre op i træet? Tør du sove udenfor? Med støtte fra Tuborgfondet udfordrer KFUM-Spejderne unge til at komme ud i naturen og tage udfordringer fra deres venner.
Se mere her: 
kfumspejderne.dk/nyhed/kfum-spejderne-udfordrer-unge-til-at-komme-ud-i-naturen/

Spejder sammen, men hver for sig – god fornøjelse! 

Sendt fra min Samsung Galaxy-smartphone.

Skriv et svar