Vi genåbner ikke endnu

Vi er desværre ikke helt klar til en genåbning endnu.

Fra i morgen må gruppen igen holde spejdermøder, men der er selvfølgelig en del restriktioner som skal overholdes.
Nogen af dem har vi været vant til det seneste år, og dem ved vi, at vi uden problemer kan overholde.
Det som bliver en udfordring for os er, at afstandskravet på 2 meter kommer til at gælde til spejder også. Vi ser det rigtig svært at lave spejderaktiviteter og samarbejde med 2 meter mellem hver deltager – vi har derfor brug for at gå lidt i tænkeboksen.
Derudover, ser det også ud til at smitten er stigende i vores område lige nu, og som vi har beskrevet i tidligere beskeder, så er vores gruppe MEGET blandet ift klasser, årgange, skoler, kommuner og regioner. Så selvom vores kommuner aktuelt har samme retningslinjer, så føler vi os ikke klar til at kunne garantere overholdes af alle restriktioner til spejder.
Vi håber derfor på jeres forståelse, når vi vælger at udskyde gruppens genåbning lidt endnu. 
Vi vil prøve at finde veje til at sikre overholdelse af restriktioner – så vi kan fastholde spejderaktiviteter i en rigtig spejderånd med samarbejde og fællesskab, uden at gruppen bliver en potentiel superspreder ift coronasmitten.
Vi, i ledergruppen, prøver at finde alternative løsninger og vil i løbet af de næste par uger tale sammen om vores muligheder, så vi snarest kan genåbne.
Vi vil selvfølgelig orientere alle, så snart vi ved mere.

Skriv et svar