Fotoalbummet og upload af billeder

Grejs/Lindved spejderne har et fotoalbum, som man kan gå direkte ind på via adressen http://fotoalbum.grejslindvedspejderne.dk.

Der er link fra topmenuen på forsiden til fotoalbummet.

For at uploade billeder skal du logge dig på med din mailadresse og adgangskode. Klik på linket i mailen for at registrere dig som bruger. Benyt samme adgangskode som til mailadressen. Billeder kan også uploades direkte fra tablet og smartphone. Du kan læse mere om, hvordan du uploader billeder på One’s hjemmeside.

Der må kun oploades gruppe/myldrebilleder, medmindre der er givet tilladelse til offentliggørelse – se fototilladelse. Dette gælder også voksne. Hvis man er under 15 år, skal forældrene give tilladelse til offentliggørelse ifølge lovgivningen.

Du må meget gerne uploade et billede af dig selv til albummet Ledere, naturligvis helst i spejderuniform :-).

Skriv et svar