Teltdugen: Lederen

Det er blevet tid til at starte endnu en ny spejdersæson i Grejs/Lindved Gruppe. Året 2021 startede ligesom 2020 ud med mange planer og spejderaktiviteter, som desværre ikke kunne blive til noget pga. den fortsatte coronapandemi.

Vi er en spejdergruppe, som er privilegerede af at kunne samle børn og unge på tværs af klasser, årgange, skoler, byer og kommunegrænser. Det giver os et stort, bredt fællesskab med mange forskellige personligheder, styrker og ideer. Det er desværre også denne brede målgruppe, som har gjort, at vi har været påvirket af coronarestriktioner i længere tid end andre spejdergrupper og fritidsaktiviteter omkring os. Det ser nu endelig ud til, at der er lys for enden af tunnelen takket være hyppige test, vacciner osv. Vi håber og tror på, at efteråret 2021 bliver tiden, hvor vi endelig kommer til at samles rigtig på ”den gammeldags måde” igen.

Grundet coronarestriktioner og nedlukning har vi selvsagt heller ikke haft mange spejderaktiviteter i gang. Vi nåede dog heldigvis at starte op i en måneds tid inden skolernes sommerferie, hvor gensynsglæden var stor. Inden sommerferien fik vi også mulighed for at ønske god sommerferie på tværs af enhederne med små hyggelige aktiviteter i sommersolen.

Spejder hilsner
Carina Dølby
Gruppeleder

Top