Teltdugen: Lederen

Jeg håber, at alle har haft en glædelig jul, samt at alle er kommet godt ind i det nye år.

I sommers skrev jeg om, hvordan corona påvirkede spejderaktiviteterne, både under nedlukningen og da vi langsomt åbnede op igen.

Efteråret blev heldigvis bedre en foråret. Der har fortsat været restriktioner, men det har hele tiden være muligt at afholde vores ugentlige møder. Vi har heldigvis en spejdergruppe, hvor både børn, ledere og andre frivillige har været meget omstillingsparate og hurtigt har taget nye tiltag til sig.

Det betød også, at vi kunne gennemføre vores efterårslejr med stor succes. Der var kun behov for ganske få ændringer for at imødekomme nye restriktioner. Alle fulgte retningslinjerne nøje, og vi kom alle hjem fra lejr uden corona.

Desværre blev både julelejre og juleafslutning aflyst, og desværre kommer det nye år også til at starte med en nedlukning. Det ser dog ud til, at der er lys forude, og vi forhåbentlig kan komme tilbage til spejder, som det så ud før 2020; hvor vi kunne sidde tæt om lejrbålet, synge fællessang og mødes til større fællesaktiviteter.

Tak for året, der gik, og tak til alle børn, ledere, grupperåd, lopper, forældre og andre frivillige for jeres støtte og hjælp i året, der er gået. I er alle med til at sikre, at gruppen fortsat kan bestå på den anden side af corona.

Med ønsket om et rigtig godt nytår
Carina Dølby
Gruppeleder

Top