Lederen

Januar 2024

Først og fremmest håber jeg, at alle har haft en glædelig jul, samt at alle er kommet godt ind i det nye år.

Året, der gik, har budt på flere gode aktiviteter med stor indsats fra mange frivillige.
Siden sidst har vi bl.a. haft vores fælles spejderopstart, hvor vi havde forskellige aktiviteter på programmet. Dagen forløb med ild og balloner, så der var sjov og spas og alle aldre.

Traditionen tro bød oktober på vores fælles efterlårslejr, hvor vi denne gang særlig fik tid til at studere naturen nærmere. Og selvfølgelig afsluttede vi året med fælles juleafslutning i Grejs.

Derudover har vi i 2023 kunne være glade for at have fået støtte til et nyt tag til vores hytte i Grejs. Det nye tag kom på i sommers, hvilket vi er meget glade for taknemmelig for.

Mindre heldige har vi været ift. vores lokaler under Lindved Skole, som desværre blev ramt af oversvømmelse, og fortsat er under renovering derfra. Heldigvis har skolen kunne hjælpe os med opmagasinering af vores ting, indtil vi en gang igen kan indtage lokalerne. Vi håber, at dette snarest vil blive muligt igen.

Det nye år kommer også til at byde på mange spejderaktiviteter, hvor vi kan få samlet flere gode oplevelser sammen. I det kommende år vil vores faste arrangementer som fællesmøder, sommerafslutning, opstart, efterårslejr og juleafslutning igen være en del af programmet, som det plejer – og vi glæder os rigtig meget til at tilbringe tiden med hinanden.

Afslutningsvis vil jeg sige stor tak til alle ledere, ’ lopper’, stedsegrønne, forældre og andre frivillige, som gør et stort stykke arbejde for gruppen – uden jer ville Grejs/Lindved spejderne ikke være, hvad de er i dag. Tak for jer!

Med ønsket om et rigtig godt nytår
Carina
Gruppeleder

August 2023

Vi går stille hen mod efteråret, og dermed er det tid til at tage hul på endnu en spejdersæson. Vi ser frem til et halvt år, som bl.a. vil byde på efterårslejr i gruppen, fællesmøde i oktober, fælles juleafslutning og spændende programmer for enhederne hver især. 

Grupperåd, ledere og hjælpsomme forældre har altid nok at lave i gruppen. Foruden vores aktiviteter for børnene, så går der også tid med vedligehold af vores faciliteter. Det betyder bl.a. at spejderhytten i Grejs har fået nyt tag, den ene bålplads er blevet flyttet og gjort i bedre stand, et træ af fældet og gjort klar til brænde – TAK til alle jer, der giver en hånd med, så gruppen kan fungere i gode rammer.

Spejder handler i høj grad om fællesskab, og vi har altid plads til en mere. Det lettest og sjovest, når vi løfter i flok – uanset om det drejer som praktiske opgaver eller samværet med spejderne. Så hvis der sidder forældre, børn eller unge, som kunne have lyst til at tage del i spejderarbejdet enten som leder/spejder eller fx i forbindelse med loppemarked, poseuddeling, avisindsamling og større lejre, så skal I endelig ikke holde jer tilbage, men tag gerne kontakt til en leder eller grupperådet.

Jeg håber vi sammen får skabt endnu en god spejdersæson med flere gode minder om fællesskab, lejr og sjove aktiviteter.
Spejder hilsner
Carina
Gruppeleder

Januar 2023

Første og fremmest håber jeg, at alle har haft en glædelig jul, samt at alle er kommet godt ind i det nye år.

Året, der gik, har budt på flere gode aktiviteter med stor indsats fra mange frivillige.
Siden sidst har vi bl.a. haft vores fælles spejderopstart, hvor vi havde forskellige aktiviteter på programmet. Dagen forløb med sjov og hygge i dejligt solskins vejr, og som med alt andet til spejder, var der fokus på samarbejde og holdånd.

Året har også budt på vores traditionelle efterlårslejr, hvor vi denne gang havde teamet ”æbler og kartofler”. Her fik fantasien frit løb, og æbler og kartofler blev brugt til meget andet end bare god spise. 

Vi afsluttede året med en fælles juleafslutning, hvor vi fik spist æbleskiver og pebernødder, danset om juletræet og sunget julesange i mudderet på ægte spejdermanér, samt selvfølgelig ønsket hinanden en god jul inden afslutningen på spejderåret.

Det nye år kommer også til at byde på mange spejderaktiviteter, hvor vi kan få samlet flere gode minder om fællesskab til samlingen. I det kommende år vil vores faste arrangementer som fællesmøder, sommerafslutning, opstart, efterårslejr og juleafslutning igen være en del af programmet, som det plejer – og vi glæder os rigtig meget til at tilbringe tiden med hinanden.

Afslutningsvis vil jeg sige stor tak til alle ledere, ’ lopper’, stedsegrønne, forældre og andre frivillige, som gør et stort stykke arbejde for gruppen – uden jer ville Grejs/Lindved spejderne ikke være, hvad de er i dag. Tak for jer!Med ønsket om et rigtig godt nytår
Carina
Gruppeleder